top of page

Helhetlig Velvære

Personlig veiledning

Fra min egen erfaring og gjennom studier i feltet helse, ernæring og yoga har jeg lært hvordan det sjeldent er kun én tilnærming i veien til å bedre sin helhetlige velvære, og at våre individuelle og unike sammensetninger gjør at hver oppskrift dit ser litt annerledes ut. 

Jeg tilbyr en-til-en veilednings timer der vi sammen ser på hva elementene i din oppskrift kan ta nytte av (på veien mot en bedret helhetlig velvære). I mine veilednings timer kan vi bruke elementer av yoga, pust, meditasjon, kosthold og frekvens-støtte. Disse er alle moduler jeg har vært til stor hjelp i mitt liv og som jeg har vært vitne til skifte andres liv i en positiv retning. Du kan lese om alle disse modulene litt lengre ned på siden. 

Eksempelvis; om du ønsker å bygge opp en egenpraksis i yoga tilpasset dine behov eller rundt eventuelle skader. Eller om du jobber gjennom en kombinasjon av fysiske og psykiske utfordringer som stress eller angst. Eller om du ønsker å forbedre helsen og gå i dybden på eventuelle blokkeringer som stopper deg på veien. Uavhengig av grunnen er du hjertelig velkommen for en uforpliktet 15min videosamtale for å kjenne på om mitt tilbud kan passe til dine behov. Hvis  du deretter ønsker å sette opp en time starter vi med en veilednings time på ca 1,5 time for en grundigere kartlegging og gjennomgang av praksiser. Denne timen møtes vi i person. Deretter er det mulighet for oppfølgings timer enten i person eller over nett. 

Essential Items

Innhold

Fysisk praksis

Fysiske yogapraksiser kan assistere med å øke bevegelighet i leddene, styrke muskulatur, balansetrening og løse opp i muskulære spenninger. 

Meditasjon

I meditasjon fokuserer vi oppmerksomheten gjennom sansene. Praksisen kan være med på å: 

 - øke tilstedeværelse

 - reduserer stress

 - øke konsentrasjon

Avspenning

Når kroppen hviler balanseres nervesystemet, stress reduseres og det skapes en dyp følelse av ro. Vi bruker yogaøvelser som assisterer kroppen inn i dyp hvile. 

Pust

Pusteknikker kan hjelpe med å berolige nervesystemet, øke lungekapasiteten og oksygentilførsel til kroppens organer.

Kosthold

Kostholdet påvirker hele kroppen og spiller en viktig rolle i veien mot velvære. Vi bruker blant annet Ayurvediske prinsipper for å veilede til et tilpasset kosthold for deg og ser på kostens samspill med kropp og sinn.

Egenpraksis

Ved å kombinere elementene over etter dine behov og målsetting setter jeg sammen en egenpraksis som du kan ta med deg.

Priser 

15min uforpliktet videomøte - GRATIS

Førstegangskonsultasjon 90min

950,-
Oppfølgende timer 60-90min

650,- / 550,- (over nett)

Pakkepris
Førstegangskonsultasjon + 4 oppfølgings timer   

3017,- 15% avslag

Førstegangskonsultasjon + 8 oppfølgings timer

 5227,- 15% avslag

Ta kontakt for en uforpliktet samtale over e-post eller telefon.

bottom of page