top of page
Lærere: About

Eva Klee

Studioeier, Yogalærer
Hatha, Vinyasa, Restorativ, Yin, Pust, Meditasjon

Yoga for meg har blitt et av de viktigste verktøyene jeg har i livet, og som jeg nå har gleden av å videre formidlere. Det som begynte som et verktøy for å jobbe med pusten knyttet til angst, ble inngangen til et til nå 10 års utforskning av yoga. Den fysiske asana praksisen min har fulgt Vinyāsa og Hatha tradisjoner. Pusteteknikker (pranayama) og meditasjon har vært  en sentral del av min praksisen, sammen med  lyd og mantra sang.

 

Jeg har gjennomgått flere kurs innenfor meditasjon og pusteteknikker. Gjennom lengre stillhets retreat har jeg tatt dypdykk i meditasjon. Fortiden fordyper jeg meg i Restorativ Yoga som er en mer terapeutisk tilnærming til yoga.

I timene mine holder jeg fokus på å skape et trygt rom der du kan utforske hva yoga er for deg. I minst like stor grad som den fysiske praksisen, er tilstedeværelse og kroppsliggjørinig viktige elementer som jeg vektlegger i min undervisning.


Yoga utdannelse:

IMG_8566_edited.jpg

Anette Stenberg

Yogalærer - Hatha, Vinyasa, Meditasjon

Jeg ble kjent med yoga som en treningsform for første gang for over 10 år siden. De siste 5 årene har jeg brukt yoga som en praksis for blant annet å jobbe med en ryggskade og for indre ro. Etter å ha funnet mye hjelp gjennom denne praksisen bestemte jeg meg for å ta en utdannelse i yoga for å forstå mer om sammenhengen mellom kropp og sinn. Med denne erfaringen og med ny kunnskap ønsker jeg å å formidle dette til andre som kan ha nytte av det.

 

For tiden fordyper jeg meg i traumeorientert yoga og mindfullness meditasjon. Mitt fokus i yogapraksisen er emosjonell velvære. Hvordan vi kan bruke bevisst fysisk og mental aktivitet for å føle tilfredshet, både med deg selv, til andre og i livet generelt.


Yoga utdannelse: 

  • Integral yoga, Hatha, Vinyasa 220t Yoga Alliance Yoga for Life

  • Hatha, Vinyasa, Yin 200t Yoga Alliance 
    - Pågående 

  • Traumeorientert Yoga & Mindfullness - Pågående

Yogalærer
bottom of page