top of page
Lærere: About

Eva Klee

Studioeier, Yogalærer
Hatha, Vinyasa, Restorativ, Yin, Pust, Meditasjon

Mitt navn er Eva, og jeg startet Innland Yoga i 2021 for å dele min lidenskap for yoga med flere. Min reise med yoga begynte som et verktøy for å jobbe med pusten knyttet til angst. Dette ble inngangen til det som nå er en over 10 år lang utforskning av hvordan yoga kan øke bevisstheten om vårt indre landskap, hjelpe oss å bygge en vennlig tilnærming til oss selv og forbedre våre relasjoner til verden rundt oss.

Min fysiske asana praksis har fulgt Vinyāsa- og Hatha-tradisjonene og jeg har i senere år fordypete meg i mer terapautisk tilnærminger til gjennom praksiser av Restorativ- og Yin yoga. Pusteteknikker (pranayama) og meditasjon har vært en sentral del av min praksis fra dag én, sammen med lyd og mantrasang.

Jeg har gjennomgått flere kurs innenfor meditasjon og pusteteknikker. Gjennom lengre stillhetsretreat med meditasjon fortsetter jeg å ta dypere dykk i meg selv.

I mine timer fokuserer jeg på å skape et trygt rom der du kan møte deg selv akkurat som du er i dag og utforske hva yoga er for deg. I tillegg til den fysiske praksisen vektlegger jeg en vennlig tilstedeværelse og kroppsliggjøring som viktige elementer i min undervisning.

Yoga utdannelse:

IMG_8566_edited.jpg
bottom of page