top of page

Til deg som kommer på din første yogatime. 

Ny til yoga

Oppmøte

Kom i god tid før klassen starter. Vi anbefaler at du kommer 10-15 minutter før så du har tid til å skifte og finne deg tilrette. Dørene låses ved timestart.

Hva må jeg ta med?

Ta med behagelige klær som du kan bevege deg i og en vannflaske. Vi har det som trengs av utstyr til timen. Du kan ta med egen yogamatte eller låne et fra studioet. 

Hva må jeg gjøre før jeg kommer på timen?

Vi anbefaler at du drikker godt med vann gjennom dagen, ikke drikker koffein rett før timen og lar det gå minst 1 time fra siste måltid til timen starter.

Kan jeg skifte på studio?

Vi har 2 garderober (herre & dame) i vårt studio der du kan skifte. Vi gjør oppmerksom på at vi ikke har anledning til å låse inn dine private eiendeler og ber deg derfor ta ansvar for det du lar ligge i garderoben. Ytterdøren låses ved timestart så studio er låst under timen. 

Hvilken time bør jeg starte med?

Vi har egne Nybegynner Kurs som er et godt sted å starte for deg som er ny til yoga. Hvis du ønsker å delta på andre timer kan du alltid kontakte oss hvis du er usikker på om timen er egnet for deg. 

Hvordan er de forskjellige timene?

Du kan lese mere om hva du kan vente på de forskjellige timene under her.

Alle som deltar på timer og kurs ved Innland Yoga er selv ansvarlig for å sette seg inn i våre vilkår og retningslinjer. 

bottom of page